Gizlilik Bildirimi ve Kullanım Koşulları

Gizlilik Bildirimi ve Kullanım Koşulları

Hisse senedi verileri 15 dakika gecikmelidir. Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan döviz ve altın web sitesi, uygulaması, kurucuları ve/veya yorum yapan kullanıcıları hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.


Kişisel Verilerin Korunması

Döviz ve Altın (Kısaca, “Döviz ve Altın” olarak anılacaktır.)’ne ait internet sitelerine üye olarak kullanmanız halinde, elde ettiğimiz kişisel verileriniz, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca, tarafımızca korunmakta ve işlenmektedir. İnternet sitelerimizi, üye olmaksızın ziyaretçi olarak kullanmanız durumunda, tarafınıza ait herhangi bir kişisel veri toplanmamakta ve işlenmemektedir. Üye olmayan ziyaretçiler, internet sitelerimizi, anonim olarak kullanmaktadırlar. Kişisel Veri ve Kişisel Verilerin İşlenmesi Kişisel veri, kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiye ilişkin her türlü bilgiyi ifade eder. Kişisel verilerin işlenmesi ise, kişisel verilerin tamamen veya kısmen otomatik olan ya da herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olmak kaydıyla otomatik olmayan yollarla elde edilmesi, kaydedilmesi, depolanması, muhafaza edilmesi, değiştirilmesi, yeniden düzenlenmesi, açıklanması, aktarılması, devralınması, elde edilebilir hâle getirilmesi, sınıflandırılması ya da kullanılmasının engellenmesi gibi veriler üzerinde gerçekleştirilen her türlü işlemdir. Veri Sorumlusu ve Veri İşleyen 6698 sayılı KVK’ya göre, kişisel verilerin işleme amaçlarını ve vasıtalarını belirleyen, veri kayıt sisteminin kurulmasından ve yönetilmesinden sorumlu olan gerçek veya tüzel kişi, veri sorumlusu olarak tanımlanmıştır. Veri sorumlusunun verdiği yetkiye dayanarak, onun adına kişisel verileri işleyen gerçek veya tüzel kişi ise veri işleyen olarak tanımlanmıştır. Döviz ve Altın, kendisine ait internet sitelerinde veri sorumlusu olarak hareket etmektedir. Kişisel Verilerin İşlenmesi ve İşleme Amaçları İnternet sitemize üye olmanız halinde; ad soyad, cinsiyet, doğum tarihi, IP bilgileri, adres bilgileri, e-posta adresi, trafik bilgileriniz vb. kişisel verileriniz, Döviz ve Altın tarafından sizlere sağlanan hizmetlere ve Döviz ve Altın’ın ticari faaliyetlerine bağlı olarak değişkenlik gösterebilmekle birlikte, 6698 sayılı KVK uyarınca, sizlerin açık rızası ile kanunda sayılan ilkeler ve şartlar kapsamında, Döviz ve Altın’a ait internet sitelerine erişim sağladığınız müddetçe güncellenerek, otomatik ya da otomatik olmayan yöntemlerle, internet siteleri, sosyal medya mecraları, mobil uygulamalar ve benzeri vasıtalarla sözlü, yazılı ya da elektronik olarak toplanmakta ve işlenmektedir.

Kişisel verileriniz;
Hizmetimiz dahilinde hangi içerikleri hangi sıklıkla görüntülediğinizi tespit ederek; hizmetlerimizi, beğenileriniz, alışkanlıklarınız ve ihtiyaçlarınıza göre özelleştirebilmek,
Talep etmeniz halide sizlere öneriler ve kısayollar sunabilmek,
İnternet sitelerimizde yer alan reklamların, ilgi alanlarınıza göre kişiselleştirilmesini sağlamak,
Reklam ve hizmetlerin etki ve erişimini ölçebilmek ve ölçüm sistemlerimizi geliştirebilmek,
Hesapları ve hareketleri doğrulamaya yardımcı olmak ve güvenliği sağlamak,
Konum bilgisine sahip olduğumuzda, hizmetlerimizden beklediğiniz verimi arttırılabilmek,
Veri tüketimi ile bağlantılı olan çevresel ağ koşulları, zaman, lokasyon ve cihaz etkinliklerini vererek ağ kalitenizin geliştirilmesine yardımcı olabilmek
Döviz ve Altın’ın ticari ve hizmet stratejilerinin geliştirilmesi amaçlarıyla işlenmektedir.

Kişisel Verilerin Aktarılacağı Kişi ve Kurumlar ile Aktarılma Amaçları Toplanan ve işlenen kişisel verileriniz, 6698 sayılı KVK kapsamında istisnai hükümler saklı olmak kaydıyla, açık rızanız olmadan aktarılamaz. Kişisel verileriniz, yukarıda sayılan işlenme amaçları ile beraber, hizmetlerimizi sağlamamız ve iyileştirmemiz amacıyla; internet sitelerimiz içinde ve dışında ilginizi çekecek reklamların gösterilmesinin sağlanması için reklamverenler, reklam ajansları, medya planlama kuruluşları, ölçüm kuruluşları ve analiz kuruluşlarına aktarılabilmektedir. Ayrıca, hizmetlerimizi kullanan ya da hizmetlerimizle entegre olan üçüncü şahıs uygulamaları, internet siteleri ya da diğer hizmet sağlayıcıları da, bunları kullanmanız halinde, kişisel verileriniz ve paylaşımlarınız hakkında bilgi sahibi olabilmektedir. Açık rızanız olmadığı sürece, ad, soyad, adres gibi kimliğinizi belli eden kişisel verilerinizi üçüncü kişilerle paylaşılmamaktadır. Yukarıda belirtilen amaçlar doğrultusunda, üçüncü kişi ve kuruluşlarla, anonim şekilde, yalnızca yaş ve cinsiyet gibi istatistik bilgileri paylaşılmakta; kimliğinizin belirlenmesine olanak sağlayacak herhangi bir bilgi paylaşılmamaktadır. Kişisel Veri Toplamanın Hukuki Sebebi ve Yöntemi Kişisel verileriniz, Döviz ve Altın’ın yasadan doğan mesuliyetlerini eksiksiz ve doğru bir şekilde yerine getirebilmesi amacıyla, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 5. ve 6. maddelerinde belirtilen ilgilinin açık rızasının alınması şartına dayanılarak ve ayrıca 5651 sayılı Kanun uyarınca yer sağlayıcı yükümlülükleri doğrultusunda işlenmektedir. Kişisel verileriniz, Döviz ve Altın’a ait internet sitelerine erişim sağladığınız müddetçe güncellenerek, otomatik ya da otomatik olmayan yöntemlerle, çerez, internet siteleri, sosyal medya mecraları, mobil uygulamalar ve benzeri vasıtalarla sözlü, yazılı ya da elektronik olarak toplanmakta ve işlenmektedir. Kişisel Veri Sahibinin KVK Kanunu’nun 11. Maddesinde Sayılan Hakları 6698 Sayılı KVK uyarınca Döviz ve Altın’a başvurarak kendinizle ilgili;

a) Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
b) Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
c) Kişisel verileriniz işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
d) Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
e) Kanunun 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
f) Yukarıda belirtilen düzeltme, silme ve yok edilme şeklindeki haklarınız uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
g) İşlenen verilerinizin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
ğ) Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme
haklarınınız bulunmaktadır. KVK Kanunu’nun 13. maddesinin 1. fıkrası gereğince, yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak ile ilgili talebinizi, Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından başkaca bir yöntem belirlenene kadar, yazılı olarak Döviz ve Altın’a iletebilirsiniz. Taleplerinize sağlıklı yanıt verilebilmesi açısından, talep içeriğinin açık, anlaşılır ve mümkünse tarih yönünden belirli olarak iletilmesi önerilmektedir.


Kişisel Verilerin İşlenmesi Hususunda Açık Rıza Beyanı

Döviz ve Altın (Kısaca, “Döviz ve Altın” olarak anılacaktır.)’ne ait dovizvealtin.com internet sitesine üye olmam dolayısıyla, Döviz ve Altın tarafından elde edilecek kişisel verilerimin, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca işlenebileceği ve ayrıca aktarılabileceği hususunda Döviz ve Altın tarafından tarafıma bilgilendirme yapılmıştır. Bu doğrultuda, kimlik bilgilerim, cinsiyetim, yaşım, doğum tarihim, IP bilgilerim, görüntülediğim içerikler ve görüntülediğim içeriklerden oluşan kişisel verilerimin;
• Sunulan hizmetlerin, beğenilerim, alışkanlıklarım ve ihtiyaçlarıma göre özelleştirebilmesi,
• Tarafıma öneriler ve kısayollar sunulabilmesi,
• Reklamların, ilgi alanlarıma göre kişiselleştirilmesinin sağlanması,
• Reklam ve hizmetlerin etki ve erişiminin ölçülebilmesi ve ölçüm sistemlerinin geliştirilebilmesi,
• Hesapların ve hareketlerin doğrulanmasına yardımcı olmak ve güvenliğin sağlanması,
• Konum bilgisine sahip olunduğunda, hizmet veriminin arttırılabilmesi,
• Veri tüketimi ile bağlantılı olan çevresel ağ koşullarının, zaman, lokasyon ve cihaz etkinliklerini vererek ağ kalitemin geliştirilmesine yardımcı olabilmek
• Döviz ve Altın’ın ticari ve hizmet stratejilerinin geliştirilmesi amaçları doğrultusunda, dovizvealtin.com adresli internet sitesine ve mobil uygulamalarına erişim sağladığım müddetçe güncellenerek, otomatik ya da otomatik olmayan yöntemlerle, internet siteleri, sosyal medya mecraları, mobil uygulamalar, çerez ve benzeri vasıtalarla sözlü, yazılı ya da elektronik olarak işlenmesine özgür irademle rıza gösterdiğimi kabul ve beyan ederim.


Çerez Politikası

dovizvealtin.com internet sitesini kullandığınızda ya da ziyaret ettiğinizde, bilgisayarınıza veya cihazınıza çerezler yerleştirebilir ve bu çerezlerde saklanan bilgileri alabiliriz. Çerezler, internet tarayıcılarında bilgi depolamak için kullanılan küçük metin parçalarıdır. Çerezler bilgisayarlarda, telefonlarda ve diğer cihazlarda tanımlayıcıları ve diğer bilgileri toplamak ve tutmak için kullanılır. İnternet tarayıcınızda veya cihazınızda tuttuğumuz veriler, cihazınızla ilişkili tanımlayıcılar ve diğer yazılımlar gibi başka teknolojiler de benzer amaçlarla kullanılır. Bu ilkede, bu teknolojilerin tümü "çerez" olarak anılacaktır. Çerezler; içerikleri kişiselleştirme, reklamları özelleştirme, reklam sonuçlarını ölçme, daha güvenli bir deneyim sağlama gibi yollarla hizmetlerimizi sunmamıza, korumamıza ve geliştirmemize yardımcı olur. Çerezleri;

• Hesabınızı doğrulamak ve hesabınıza giriş yaptığınızı belirlemek,
• Verilerinizi ve hizmetlerimizi güvende ve emniyette tutmak,
• İşletmelerin ve diğer kuruluşların sağladıkları ürünlerle, hizmetlerle ya da ilişkili oldukları amaçlarla ilgilenebilecek kişilere, bu işletme ve kuruluşların reklamlarını göstermek ve dovizvealtin.com internet sitesinde reklamları yer alan işletmelerin reklam kampanyalarının performansını ölçmek,
• Hizmet kalitemizi arttırmak,
• Kullanıcılarımızın hizmetlerimizi nasıl kullandığını daha iyi anlayıp bu hizmetleri geliştirmek,amaçlarıyla kullanırız.

Üçüncü kişiler de, kendi sitelerinde ve uygulamalarında dovizvealtin.com internet sitesiyle bağlantılı olarak çerezler kullanır. Diğer tarafların çerezleri nasıl kullandığını anlamak için, lütfen bu tarafların kendi ilkelerini inceleyiniz.

Çerez Türleri

• Geçici çerezler: Geçici çerezler, sadece oturum sırasında geçici olarak depolanır ve en kısa sürede tarayıcınızı kapattıktan sonra kaldırılır.
• Kalıcı çerezler: Kalıcı çerezler tarayıcı veya uygulamayı kapattıktan sonra bilgisayar/ mobil cihazda kalır ve web sitesie döndüğümüzde sizi tanımak için kullanılır. Kalıcı çerezlerin süreleri dolana kadar yeni bir çerez yüklenir, bilgisayarınızda veya mobil cihazınızda kalır.
• Hedef/Reklam Çerezleri: Reklam çerezleri, bir uygulama/web sitesine veya kullanım ziyareti sırasında üçüncü bir şahıs tarafından yüklenen çerezlerdir. Reklam çerezleri, üçüncü bir şahsa sitemize ziyaretinizle ilgili bazı bilgileri iletmek için kullanılır.
• Zorunlu Çerezler: Gerekli ve önemli çerezdir. Kullanıcı hesabı oluşturmanıza, giriş yapmanıza ve web sitemizde gezinti yapmanıza olanak sağlar. Kalıcı çerezler tarayıcı veya uygulamayı kapattıktan sonra bilgisayarınızda veya mobil cihazınızda kalır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak için kullanılır. Zorunlu çerezler anonim niteliktedirler.
• Performans ve analiz çerezleri: Ziyaretçilerin web siteleri ve uygulamalardaki genel çalışmasını geliştirmek için web siteleri ve uygulamaları (onlar tarafından izlenen sayfalar, ziyaretin ortalama süresi, vs.) nasıl kullandığınız hakkında bilgi toplamak için kullanılır.
• İşlevsellik çerezleri: İşlevsellik çerezleri, web sitesinde ziyareti kolaylaştırmak ve tarama deneyiminizi geliştirmek için kullanılan çerezlerdir. Tercih ettiğiniz dil, düzen veya renk şeması gibi belirli ayarları, hatırlamak için izin verir.
• Reklam çerezleri: Reklam ve kişiselleştirme çerezleri kendi kişisel çıkarları için bizim reklam ve web sitesi içeriği özelleştirmek için bizim web sitelerinin ziyaretçi tarama davranışı hakkında bilgi toplamak için kullanılır.
• İzleme çerezleri: İzleme çerezleri ziyaretçilerin Internet tarama davranışlarını izlemek ve ziyaret ettikleri çeşitli internet sitelerinden kendi tarama davranışına veri ve bilgi toplamak için kullanılır.

Tarayıcı Çerez Kontrolleri

Tarayıcınız veya cihazınız, tarayıcı çerezlerinin yerleştirilip yerleştirilmeyeceğini seçmenizi ve çerezleri silmenizi sağlayacak bazı ek ayarlar sunabilir. Bu kontroller hakkında daha fazla bilgi almak için, tarayıcınızın ya da cihazınızın yardım materyallerini inceleyiniz. Tarayıcı çerezlerinin kullanımını devre dışı bıraktıysanız, dovizvealtin.com internet sitesinin bazı bölümleri doğru şekilde çalışmayabilir.

  • ACSEL (%-3,03)    583.106,18 TL
  • ADANA (%-3,61)    1.350.678,96 TL
  • ADBGR (%-3,89)    2.063.196,70 TL
  • ADEL (%-1,78)    312.571,38 TL
  • ADESE (%-2,88)    28.689.118,61 TL
  • ADNAC (%-3,23)    6.663.025,14 TL
  • AEFES (%0,26)    14.250.218,09 TL
  • AFYON (%-1,43)    5.211.266,84 TL
  • AGHOL (%2,90)    10.061.292,39 TL
  • AGYO (%-0,85)    464.032,08 TL
  • AKBNK (%0,44)    185.918.965,54 TL
  • AKCNS (%-2,80)    1.168.433,55 TL
  • AKENR (%0,00)    2.675.809,88 TL
  • AKFGY (%-1,32)    709.621,59 TL
  • AKGRT (%1,01)    361.853,24 TL
  • AKGUV (%1,54)    10.666.883,67 TL
  • AKMGY (%-1,08)    42.024,26 TL
  • AKSA (%1,22)    2.523.342,06 TL
  • AKSEN (%-1,68)    7.142.254,13 TL
  • AKSGY (%0,00)    249.390,01 TL
  • AKSUE (%0,00)    1.396.059,81 TL
  • ALARK (%-2,35)    29.848.588,01 TL
  • ALBRK (%-1,64)    15.639.659,04 TL
  • ALCAR (%-1,37)    252.870,00 TL
  • ALCTL (%0,90)    8.577.658,87 TL
  • ALGYO (%-2,43)    4.659.214,49 TL
  • ALKA (%-0,52)    112.595,22 TL
  • ALKIM (%0,40)    1.273.531,94 TL
  • ALYAG (%0,00)    37.123,45 TL
  • ANACM (%0,31)    7.642.976,84 TL
  • ANELE (%-1,07)    509.320,31 TL
  • ANELT (%4,76)    50.139,56 TL
  • ANHYT (%0,00)    1.263.668,25 TL
  • ANSGR (%-0,24)    46.266,56 TL
  • ARCLK (%-4,34)    45.373.685,67 TL
  • ARENA (%-1,67)    427.523,78 TL
  • ARMDA (%1,01)    541.575,67 TL
  • ARSAN (%-4,63)    932.858,43 TL
  • ARTI (%0,00)    4.492,50 TL
  • ASELS (%-2,15)    276.891.550,29 TL
  • ASLAN (%-0,89)    891.849,92 TL
  • ASUZU (%-0,88)    4.095.294,69 TL
  • ATAGY (%-2,74)    5.511,88 TL
  • ATEKS (%0,21)    180.414,24 TL
  • ATLAS (%-2,20)    790.782,27 TL
  • ATPET (%-1,25)    317.634,47 TL
  • ATSYH (%19,05)    108.926,50 TL
  • AVGYO (%-0,90)    1.039.298,83 TL
  • AVHOL (%-0,53)    437.981,57 TL
  • AVISA (%-0,19)    1.593.446,98 TL
  • AVOD (%1,34)    25.806.285,00 TL
  • AVTUR (%-1,53)    658.089,01 TL
  • AYCES (%19,38)    351.857,59 TL
  • AYEN (%-1,52)    3.140.042,10 TL
  • AYES (%-3,89)    2.367,14 TL
  • AYGAZ (%-1,07)    2.539.100,99 TL
  • BAGFS (%-1,09)    2.489.200,18 TL
  • BAKAB (%-1,50)    832.058,68 TL
  • BALAT (%0,00)    11.339,49 TL
  • BANVT (%-1,26)    2.746.489,20 TL
  • BASCM (%2,11)    2.949,16 TL
  • BERA (%2,50)    4.454.533,50 TL
  • BEYAZ (%-0,66)    724.984,92 TL
  • BFREN (%-2,12)    1.534.196,30 TL
  • BIMAS (%-3,44)    138.582.071,36 TL
  • BIZIM (%-0,46)    1.666.903,33 TL
  • BJKAS (%2,50)    7.878.341,18 TL
  • BLCYT (%-0,78)    516.257,18 TL
  • BMEKS (%0,00)    21.968,09 TL
  • BMELK (%-1,49)    394.010,74 TL
  • BNTAS (%-1,85)    8.192.599,58 TL
  • BOLUC (%-2,57)    4.964.745,30 TL
  • BOSSA (%-1,57)    1.331.560,00 TL
  • BOYP (%-2,10)    93.413,48 TL
  • BRISA (%-1,45)    1.402.367,81 TL
  • BRKO (%-3,70)    14.355,09 TL
  • BRKSN (%-1,67)    349.912,67 TL
  • BRMEN (%1,19)    870.860,29 TL
  • BRSAN (%-0,36)    912.026,42 TL
  • BRYAT (%-1,82)    494.065,40 TL
  • BSOKE (%-1,02)    1.236.075,94 TL
  • BTCIM (%0,75)    3.117.660,20 TL
  • BUCIM (%-1,54)    843.253,64 TL
  • BURCE (%1,96)    1.171.053,99 TL
  • BURVA (%1,56)    60.702,52 TL
  • CCOLA (%-1,08)    26.065.516,58 TL
  • CELHA (%-0,22)    652.001,13 TL
  • CEMAS (%-1,87)    23.380.699,39 TL
  • CEMTS (%-1,76)    2.767.911,24 TL
  • CEOEM (%1,36)    617.884,08 TL
  • CIMSA (%-2,25)    5.577.716,38 TL
  • CLEBI (%-0,81)    7.149.092,70 TL
  • CMBTN (%-0,82)    446.887,12 TL
  • CMENT (%0,18)    949.083,02 TL
  • COSMO (%0,00)    118,34 TL
  • CRDFA (%-0,57)    1.134.678,82 TL
  • CRFSA (%-1,57)    817.872,25 TL
  • CUSAN (%-2,22)    717.656,17 TL
  • DAGHL (%-1,35)    3.663.075,67 TL
  • DAGI (%-1,82)    1.399.517,09 TL
  • DARDL (%0,00)    38.808,65 TL
  • DENCM (%-1,25)    5.435.636,52 TL
  • DENGE (%3,18)    4.141.285,75 TL
  • DENIZ (%-0,09)    147.143,00 TL
  • DERAS (%-1,59)    690.488,07 TL
  • DERIM (%-1,74)    562.586,19 TL
  • DESA (%-0,86)    93.028,46 TL
  • DESPC (%2,52)    1.160.343,06 TL
  • DEVA (%-1,65)    3.065.366,72 TL
  • DGATE (%-2,02)    2.613.707,55 TL
  • DGGYO (%2,37)    4.952.937,29 TL
  • DGKLB (%0,00)    2.180.186,24 TL
  • DGZTE (%-2,68)    74.517,12 TL
  • DIRIT (%0,00)    622.018,19 TL
  • DITAS (%-1,95)    988.388,40 TL
  • DMSAS (%-2,12)    349.510,16 TL
  • DOAS (%-3,63)    16.161.486,19 TL
  • DOBUR (%-0,96)    579.449,72 TL
  • DOCO (%0,96)    2.821.787,30 TL
  • DOGUB (%-0,74)    385.126,63 TL
  • DOHOL (%3,61)    63.242.452,45 TL
  • DOKTA (%-4,35)    541.523,02 TL
  • DURDO (%-3,61)    195.945,16 TL
  • DYOBY (%-1,19)    3.492.338,36 TL
  • DZGYO (%-1,83)    159.698,72 TL
  • ECILC (%-2,94)    14.067.498,44 TL
  • ECZYT (%-2,95)    1.797.699,66 TL
  • EDIP (%1,15)    39.143.917,21 TL
  • EGCEY (%-3,23)    14.114,26 TL
  • EGCYH (%10,00)    25.399,07 TL
  • EGCYO (%-7,14)    12.858,69 TL
  • EGEEN (%-1,10)    8.945.127,70 TL
  • EGGUB (%-0,59)    104.466,52 TL
  • EGPRO (%0,68)    215.111,29 TL
  • EGSER (%-0,71)    310.085,85 TL
  • EKGYO (%-5,04)    127.430.396,15 TL
  • EKIZ (%-4,76)    15.168,76 TL
  • EMKEL (%0,00)    1.272.102,28 TL
  • EMNIS (%4,00)    2.721,97 TL
  • ENJSA (%-0,67)    12.194.151,38 TL
  • ENKAI (%-3,68)    5.249.908,29 TL
  • EPLAS (%-0,57)    25.413,88 TL
  • ERBOS (%-1,38)    701.432,71 TL
  • EREGL (%0,15)    128.844.202,04 TL
  • ERSU (%0,00)    1.248.975,95 TL
  • ESCOM (%6,49)    5.848.351,88 TL
  • ETILR (%-2,03)    137.808,68 TL
  • ETYAT (%-1,20)    1.671.151,79 TL
  • EUHOL (%1,72)    6.769.847,40 TL
  • EUKYO (%1,71)    15.770.863,57 TL
  • EUYO (%0,00)    1.976.530,97 TL
  • FENER (%5,74)    54.937.012,70 TL
  • FLAP (%-0,36)    2.489.824,55 TL
  • FMIZP (%5,71)    4.337.448,33 TL
  • FONET (%-3,27)    1.568.006,07 TL
  • FORMT (%-5,96)    1.160.561,81 TL
  • FRIGO (%-3,30)    62.509,82 TL
  • FROTO (%-0,83)    30.489.563,60 TL
  • GARAN (%0,12)    272.802.712,96 TL
  • GARFA (%0,87)    414.677,35 TL
  • GEDIK (%0,00)    10.941,64 TL
  • GEDZA (%-1,14)    161.738,07 TL
  • GENTS (%6,43)    28.666.589,04 TL
  • GEREL (%0,00)    5.120.514,20 TL
  • GLBMD (%3,96)    142.656,35 TL
  • GLRYH (%-2,87)    11.004.965,19 TL
  • GLYHO (%-1,10)    1.111.755,91 TL
  • GOLTS (%-1,56)    2.221.677,98 TL
  • GOODY (%-0,78)    2.074.066,84 TL
  • GOZDE (%-0,30)    6.874.611,11 TL
  • GRNYO (%-2,15)    1.916.598,75 TL
  • GSDDE (%-7,11)    13.013.840,68 TL
  • GSDHO (%-2,30)    10.093.318,82 TL
  • GSRAY (%2,05)    17.025.005,50 TL
  • GUBRF (%-1,17)    3.780.070,97 TL
  • GUSGR (%-2,40)    17.824.506,73 TL
  • GYHOL (%-2,29)    571.540,64 TL
  • HALKB (%-4,07)    131.779.843,59 TL
  • HALKS (%-5,16)    43.368,36 TL
  • HATEK (%1,04)    54.325,43 TL
  • HDFGS (%-1,85)    1.352.145,40 TL
  • HEKTS (%-0,67)    1.647.091,68 TL
  • HLGYO (%-4,40)    9.197.856,76 TL
  • HUBVC (%1,28)    6.913.286,99 TL
  • HURGZ (%-1,39)    2.267.519,04 TL
  • ICBCT (%-2,32)    23.386.872,17 TL
  • IDEAS (%-1,86)    539.939,38 TL
  • IDGYO (%-1,50)    1.109.541,99 TL
  • IEYHO (%0,00)    6.485.032,39 TL
  • IHEVA (%0,00)    3.186.974,77 TL
  • IHGZT (%-0,86)    2.530,00 TL
  • IHLAS (%-4,08)    5.968.220,57 TL
  • IHLGM (%-1,20)    7.133.193,69 TL
  • IHYAY (%-5,00)    10.475.705,56 TL
  • INDES (%-4,52)    3.317.886,00 TL
  • INFO (%12,50)    230.456,80 TL
  • INTEM (%-0,76)    145.353,10 TL
  • IPEKE (%-6,49)    121.319.843,97 TL
  • ISATR (%17,66)    168.000,10 TL
  • ISBIR (%-1,47)    9.798,00 TL
  • ISBTR (%-0,90)    220.526,90 TL
  • ISCTR (%0,00)    75.312.623,89 TL
  • ISDMR (%0,66)    7.661.691,19 TL
  • ISFIN (%-0,93)    70.136.711,48 TL
  • ISGSY (%-1,69)    2.096.113,60 TL
  • ISGYO (%-1,11)    3.863.428,29 TL
  • ISKUR (%-6,25)    150.000,00 TL
  • ISMEN (%-0,53)    921.713,95 TL
  • ISYAT (%1,60)    1.254.119,22 TL
  • ITTFH (%-0,26)    6.216.626,78 TL
  • IZFAS (%2,79)    1.046.592,16 TL
  • IZMDC (%4,39)    6.844.841,85 TL
  • IZOCM (%0,00)    1.175.356,74 TL
  • IZTAR (%1,14)    2.155.911,65 TL
  • JANTS (%-1,68)    666.891,20 TL
  • KAPLM (%-3,61)    92.390,64 TL
  • KAREL (%-0,21)    6.280.536,73 TL
  • KARSN (%-1,79)    7.592.382,53 TL
  • KARTN (%-1,90)    1.267.284,10 TL
  • KATMR (%1,48)    8.331.455,49 TL
  • KCHOL (%-0,28)    109.835.505,07 TL
  • KENT (%-1,07)    134.131,20 TL
  • KERVN (%-2,94)    5.497,10 TL
  • KERVT (%1,19)    13.910.945,94 TL
  • KFEIN (%-0,77)    1.841.967,08 TL
  • KLGYO (%-0,55)    3.470.527,79 TL
  • KLMSN (%-4,65)    3.732.421,07 TL
  • KLNMA (%-1,87)    10.699.546,28 TL
  • KNFRT (%-0,05)    754.212,18 TL
  • KONYA (%-2,02)    2.621.823,10 TL
  • KORDS (%-2,15)    16.303.200,74 TL
  • KOZAA (%-6,99)    307.250.471,37 TL
  • KOZAL (%-3,42)    87.386.830,35 TL
  • KPHOL (%3,63)    2.902,38 TL
  • KRDMA (%0,50)    1.766.283,91 TL
  • KRDMB (%0,00)    804.202,82 TL
  • KRDMD (%1,48)    97.534.699,71 TL
  • KRGYO (%2,24)    666.337,48 TL
  • KRONT (%-0,47)    596.228,64 TL
  • KRSAN (%12,57)    48.850,50 TL
  • KRSTL (%-1,82)    7.050.133,77 TL
  • KRTEK (%-2,91)    116.891,45 TL
  • KSTUR (%0,00)    380,00 TL
  • KUTPO (%-1,67)    176.939,75 TL
  • KUYAS (%-1,75)    3.494.190,56 TL
  • LIDFA (%-1,45)    386.091,47 TL
  • LINK (%-0,51)    305.914,46 TL
  • LKMNH (%-1,40)    457.576,77 TL
  • LOGO (%-1,39)    1.275.367,26 TL
  • LUKSK (%-1,91)    71.894,82 TL
  • MAALT (%-1,61)    663.170,60 TL
  • MAKTK (%-2,27)    1.424.149,37 TL
  • MARKA (%0,00)    874.047,47 TL
  • MARTI (%-1,45)    1.584.932,75 TL
  • MAVI (%1,68)    8.719.117,64 TL
  • MEGAP (%-3,85)    280.475,83 TL
  • MEMSA (%0,00)    60.000,33 TL
  • MEPET (%-1,54)    1.082.531,66 TL
  • MERIT (%0,81)    15.249,41 TL
  • MERKO (%1,39)    1.226.566,96 TL
  • METAL (%-1,37)    1.334,73 TL
  • METRO (%-2,10)    10.198.950,07 TL
  • METUR (%2,13)    179.351,21 TL
  • MGROS (%-0,52)    9.914.340,50 TL
  • MIPAZ (%0,52)    8.248.819,69 TL
  • MMCAS (%-1,02)    494,90 TL
  • MNDRS (%-2,70)    3.925.183,67 TL
  • MPARK (%1,88)    1.896.642,88 TL
  • MRDIN (%-2,32)    6.541.983,32 TL
  • MRGYO (%-1,47)    777.577,87 TL
  • MRSHL (%-1,44)    207.988,12 TL
  • MSGYO (%-2,31)    794.221,81 TL
  • MTRYO (%-1,71)    833.612,41 TL
  • MZHLD (%-1,82)    12.112,40 TL
  • NATEN (%0,62)    896.378,57 TL
  • NETAS (%2,99)    24.139.306,47 TL
  • NIBAS (%3,17)    145.856,78 TL
  • NTHOL (%-0,61)    4.838.933,89 TL
  • NUGYO (%6,84)    5.337.171,38 TL
  • NUHCM (%-2,67)    736.844,35 TL
  • ODAS (%-0,66)    14.727.447,43 TL
  • OLMIP (%-1,29)    110.681,65 TL
  • ORGE (%-0,89)    953.900,50 TL
  • ORMA (%-3,33)    50.279,82 TL
  • OSMEN (%-6,21)    20.653,35 TL
  • OSTIM (%1,87)    8.518.057,05 TL
  • OTKAR (%-0,80)    4.453.922,70 TL
  • OYAYO (%11,58)    90.177.099,95 TL
  • OYLUM (%-1,25)    2.453.929,50 TL
  • OZBAL (%-0,83)    296.966,17 TL
  • OZGYO (%1,94)    48.662.145,19 TL
  • OZKGY (%5,23)    2.747.274,00 TL
  • OZRDN (%-0,93)    37.745,83 TL
  • PAGYO (%0,00)    797.424,48 TL
  • PARSN (%0,41)    13.041.438,12 TL
  • PEGYO (%-1,45)    2.410.677,38 TL
  • PEKGY (%-1,70)    6.810.428,45 TL
  • PENGD (%0,00)    2.323.408,67 TL
  • PETKM (%-0,59)    186.517.945,37 TL
  • PETUN (%-2,47)    244.711,13 TL
  • PGSUS (%-0,68)    73.117.146,95 TL
  • PINSU (%-2,03)    314.473,48 TL
  • PKART (%-0,51)    820.855,27 TL
  • PKENT (%-1,32)    475,00 TL
  • PNSUT (%-3,19)    2.094.677,35 TL
  • POLHO (%-1,15)    8.567.780,97 TL
  • POLTK (%-2,31)    11.701,80 TL
  • PRKAB (%-0,52)    1.174.913,89 TL
  • PRKME (%-2,11)    7.413.357,84 TL
  • PRZMA (%11,49)    17.809.396,50 TL
  • PSDTC (%0,82)    186.184,01 TL
  • QNBFB (%2,61)    41.452.305,22 TL
  • QNBFL (%1,26)    43.670,58 TL
  • RALYH (%-16,00)    102.690,90 TL
  • RALYH (%-16,00)    102.690,90 TL
  • RAYSG (%-1,33)    555.587,32 TL
  • RHEAG (%1,41)    1.836.040,63 TL
  • RODRG (%-2,88)    641.734,57 TL
  • ROYAL (%0,00)    33.723,99 TL
  • RTALB (%0,78)    1.285.162,98 TL
  • RYGYO (%-2,22)    799.224,57 TL
  • RYSAS (%-3,06)    886.778,78 TL
  • SAFKR (%-1,86)    399.012,85 TL
  • SAHOL (%-1,28)    84.612.411,29 TL
  • SALIX (%0,38)    39.296,16 TL
  • SAMAT (%0,00)    468.887,20 TL
  • SANEL (%-4,05)    673.909,55 TL
  • SANFM (%-1,01)    153.032,88 TL
  • SANKO (%-0,90)    1.063.116,03 TL
  • SARKY (%0,00)    273.015,60 TL
  • SASA (%0,51)    28.392.434,46 TL
  • SAYAS (%-0,88)    325.607,56 TL
  • SEKFK (%-0,26)    68.290,23 TL
  • SEKUR (%-0,34)    300.013,64 TL
  • SELEC (%4,86)    2.568.004,44 TL
  • SELGD (%-1,25)    5.066,09 TL
  • SERVE (%2,89)    10.619,80 TL
  • SEYKM (%-0,20)    18.064,81 TL
  • SILVR (%-1,49)    607.556,81 TL
  • SISE (%-1,43)    75.679.762,88 TL
  • SKBNK (%-1,06)    5.277.735,29 TL
  • SKTAS (%-2,67)    743.642,02 TL
  • SMART (%-1,69)    2.466.590,05 TL
  • SNGYO (%2,50)    13.663.742,09 TL
  • SNKRN (%-3,04)    1.966.971,49 TL
  • SNPAM (%2,30)    749.289,62 TL
  • SODA (%-2,21)    78.592.320,28 TL
  • SODSN (%-0,81)    4.270,38 TL
  • SOKM (%-0,74)    6.332.608,95 TL
  • SONME (%-3,36)    1.533.847,65 TL
  • SRVGY (%-3,69)    171.740,40 TL
  • SUMAS (%-0,14)    15.641,76 TL
  • TACTR (%0,57)    395.548,47 TL
  • TATGD (%1,99)    1.073.073,59 TL
  • TAVHL (%-1,01)    51.413.725,20 TL
  • TBORG (%0,00)    62.311,49 TL
  • TCELL (%-1,55)    96.348.630,77 TL
  • TDGYO (%0,00)    284.711,54 TL
  • TEKTU (%4,35)    5.260.227,84 TL
  • TGSAS (%-3,37)    477.942,52 TL
  • THYAO (%-2,89)    1.078.666.001,48 TL
  • TIRE (%-1,34)    1.183.343,64 TL
  • TKFEN (%-3,18)    48.336.008,49 TL
  • TKNSA (%-1,92)    2.969.929,08 TL
  • TKURU (%19,88)    1.402.003,37 TL
  • TLMAN (%-0,51)    364.959,21 TL
  • TMPOL (%-2,22)    642.578,63 TL
  • TMSN (%1,40)    10.585.921,76 TL
  • TOASO (%0,38)    15.027.800,06 TL
  • TRCAS (%-2,84)    5.610.436,06 TL
  • TRGYO (%-1,92)    8.445.830,67 TL
  • TRKCM (%-2,03)    65.195.731,70 TL
  • TSGYO (%-7,37)    2.896.644,33 TL
  • TSKB (%-2,33)    16.161.147,12 TL
  • TSPOR (%3,23)    16.896.759,80 TL
  • TTKOM (%0,96)    84.935.347,53 TL
  • TTRAK (%-0,21)    5.043.172,40 TL
  • TUCLK (%-1,07)    2.111.302,41 TL
  • TUKAS (%1,26)    28.521.306,75 TL
  • TUPRS (%-2,15)    228.032.908,70 TL
  • TURGG (%0,62)    63.929,26 TL
  • UFUK (%0,00)    876,98 TL
  • ULAS (%0,66)    767.585,84 TL
  • ULKER (%1,95)    10.918.406,34 TL
  • ULUSE (%-0,74)    883.272,00 TL
  • ULUUN (%-0,73)    679.690,51 TL
  • UMPAS (%0,00)    44,00 TL
  • UNYEC (%-1,34)    2.418.299,80 TL
  • USAK (%-1,57)    4.398.192,56 TL
  • UTPYA (%3,40)    3.609.121,80 TL
  • UZERB (%-4,55)    4.519,67 TL
  • VAKBN (%-3,07)    68.210.595,23 TL
  • VAKFN (%-1,59)    764.455,30 TL
  • VAKKO (%0,00)    3.511.932,81 TL
  • VANGD (%-0,66)    542.979,96 TL
  • VERTU (%-1,29)    188.418,90 TL
  • VERUS (%-0,42)    3.242.283,62 TL
  • VESBE (%-2,68)    1.730.989,28 TL
  • VESTL (%-2,66)    25.256.203,14 TL
  • VKFYO (%-1,60)    9.011.114,03 TL
  • VKGYO (%-0,60)    3.121.872,32 TL
  • VKING (%-0,86)    73.860,56 TL
  • YAPRK (%-4,02)    71.019,80 TL
  • YATAS (%-3,99)    13.147.997,32 TL
  • YAYLA (%1,15)    3.945.609,88 TL
  • YBTAS (%-2,89)    15.106,70 TL
  • YESIL (%0,31)    1.674.567,20 TL
  • YGGYO (%0,00)    510.574,08 TL
  • YGYO (%-3,92)    2.704.138,87 TL
  • YKBNK (%0,92)    33.605.772,61 TL
  • YKGYO (%0,53)    6.328.279,80 TL
  • YONGA (%1,21)    7.758,40 TL
  • YUNSA (%-1,07)    16.515.178,21 TL
  • YYAPI (%-2,44)    5.258.169,74 TL
  • ZOREN (%-0,88)    17.287.144,29 TL